Webliefde.nl
           Overzicht datingsites

Paiq
Paiq is een relatief nieuwe, maar vooral een unieke site. Anders dan traditionele datingsites, vind je hier geen profielen van mensen die op zoek zijn naar een partner. Bij Paiq doet de computer het werk. Als je je aanmeld als lid, krijg je een uitgebreide lijst met 20 vragen over je persoonlijkheid en je voorkeuren. Aan de hand daarvan pikt de computer kandidaten uit. En dat werkt, gezien het grote aantal aanmeldingen op de site.

Wanneer je met iemand in contact wordt gebracht, kun je berichtjes sturen en chatten. Pas als je voldoende kennis hebt gemaakt met iemand, kun je de foto's zien die iemand heeft opgestuurd. En die ander jouw foto's.

Er zijn meer manieren om met iemand anders in contact te komen. Je kunt een speeddate doen, waarbij de computer zoekt naar een goede match met iemand om te chatten die ook online is, en je kunt battledaten: laat twee anderen strijden om jouw gunst. Na 7 minuten kies je met wie je verder wilt kletsen.

Waarin onderscheiden zij zich?
- Paiq heeft een unieke benadering waarbij de computer je helpt
- Battledaten! Twee anderen strijden om jouw gunst.
- Lidmaatschap is gratis. Diverse onderdelen kosten credits, maar die kun je verdienen door regelmatig actief te zijn op de site.
- Chatten gebeurt op de site.
- Paiq kent een losse, ontspannen sfeer.
- Fotowaarderingssysteem, waarbij je kunt aangeven dat je interesse in iemand hebt.

Wat zeggen ze over zichzelf?
"In zekere zin bepaal je zelf aan wie je gematcht zal worden, door de vragen naar waarheid in te vullen en bij de foto's van andere gebruikers aan te geven waar je op valt. Wij denken dat jij niet bent samen te vatten met een fotootje en een gewicht, lengte en hobby. Daarom brengen wij je in contact met andere gebruikers, waarbij we rekening houden met jouw persoonlijkheid en de persoonlijkheid van de ander. Ons matching-systeem zoekt persoonlijkheden die bij elkaar passen, gebaseerd op de ervaringen van het matchingsysteem."

Wat krijg je als gratis lid?
Alles. Diverse onderdelen kosten credits, maar die kun je verdienen door regelmatig actief te zijn op de site. Eventueel kun je via je mobiele telefoon credits bijkopen, maar dat is niet noodzakelijk om optimaal van de site te kunnen genieten.

Externe link:
Paiq.nl


Copyright - Privacybeleid