Webliefde.nl
           Overzicht datingsites

Parship
Parship is een rijzende ster bij de datingsites. Parship is een internationaal opererende dating-boer die in 2004 haar activiteiten naar Nederland heeft uitgebreid. In totaal telt Parship ruim anderhalf miljoen leden. In Nederland zijn dat er inmiddels enkele tienduizenden. Dat aantal is sterk groeiende door de samenwerking tussen Parship en een aantal grote kranten.

Uniek aan Parship is de test die ieder nieuw lid moet invullen. De test filtert 30 persoonlijkheidskenmerken. Op basis daarvan kunnen singles volgens Parship beter een date zoeken. loeden.

Waarin onderscheiden zij zich?
- Wetenschappelijke persoonlijkheidstest.
- Parship werkt samen met NRC, Trouw en Volkskrant.
- Door de persoonlijkheidstest en de samenwerking met kranten trekt Parship vooral hoger opgeleiden.
- Telefonische ondersteuning door een psycholoog (a 0,80 euro per minuut).
- Het ledenbestand telt iets meer vrouwen dan mannen.
- Seksdates worden verwijderd.

Wat zeggen ze over zichzelf?
"Parship is in 2001 opgericht en is actief in negen Europese landen. Er zijn inmiddels meer dan 1,5 miljoen leden ingeschreven waardoor we tot de grootste relatie sites in Europa behoren."

"Parship.nl is een relatiesite voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Met behulp van de speciaal voor dit doel ontwikkelde psychologische Parship-test worden mensen on-line aan elkaar voorgesteld."

Wat krijg je als gratis lid?
Als gratis lid kun je een profiel aanmaken, geschikte partners bekijken en contactverzoeken ontvangen. Maar als gratis lid dien je allereerst de persoonlijkheidstest van Parship in te vullen. Na afloop krijg je daarvan de uitslagen, maar wanneer je vervolgens in contact wil komen met de leden die met jouw profiel matchen, dien je betalend lid te zijn.

Hoeveel kost een abonnement?
Parship kent slechts 2 abonnementsvormen: een abonnement voor een half jaar kost je 149 euro (24,83 per maand). Verlenging met een half jaar kost 99 euro (16,50 per maand).


Copyright - Privacybeleid