Webliefde.nl
           Overzicht datingsites

Lexa
Lexa is een relatief jonge site die zich in een paar jaar tijd ontwikkeld heeft tot een van de meest toonaangevende datingsites in Nederland. Met naar eigen zeggen meer dan 200.000 actieve leden, rekent Lexa zich tot een van de grootste datingsites. Het gemiddelde opleidingsniveau van de leden ligt een klein beetje onder het landelijk gemiddelde.

Waarin onderscheiden zij zich?
- Lexa organiseert regelmatig single-parties.
- Het chat-gedeelte waar betalende leden van Lexa gebruik van maken is een zeer populair onderdeel.
- Oproepen tot sekscontact zijn niet toegestaan.
- Lexa maakt gebruik van moderators om fakers en ongewenst gedrag buiten de deur te houden.

Wat zeggen ze over zichzelf?
"Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members. Dit kan via de chat en een email systeem dat ook anoniem gebruikt kan worden."
"Je kunt gratis kennismaken met Lexa.nl en vervolgens als Full Member genieten van alle mogelijkheden die Lexa.nl te bieden heeft."

Wat krijg je als gratis lid?
Als gratis lid krijg je toegang tot alle profielen. Je kunt ook zelf een profiel aanmaken en daar twee foto's bij plaatsen. Via e-mail word je op de hoogte gehouden van potentiele nieuwe dates. Je kunt 20 leden laten weten dat je interesse hebt. Mail van geinteresseerden kun je echter niet openen als gratis lid. Je gratis lidmaatschap verloopt niet.
Opvallend: ook al creeer je een volstrekt onaantrekkelijk profiel, bij Lexa krijg je als gratis lid altijd wel berichtjes van mensen die interesse in je hebben...

Hoeveel kost een abonnement?
19,95 euro voor een abonnement van een maand. Bij een jaarabonnement betaal je 6,66 per maand.


Copyright - Privacybeleid