Webliefde.nl
           Nieuws

- Online dater is de schaamte voorbij
Bijna negentig procent van de mensen die online daten doet daar niet geheimzinnig meer over. Wel is de cirkel waarin men dit bekend maakt voor 58 procent van de daters beperkt tot familie en/of vrienden. Iin op de drie daters vindt dat iedereen het mag weten. Dat blijkt uit het onderzoek dat datingsite e-Matching uitvoerde onder haar leden.
> > > Lees verder > > >

- Liefdespolitie in Amsterdam
Kent de liefde wetten? En zo ja, houden we ons eraan? De zogenaamde liefdespolitie zal zaterdag op het Leidseplein in Amsterdam patrouilleren en nagaan of voorbijgangers overtredingen begaan op liefdesgebied. Ze delen geen boetes uit, maar proberen het goede voorbeeld te geven.

- Grieken vrijen het meest
Grieken vrijen het meest. Tenminste; dat blijkt uit het jaarlijkse seksonderzoek van condoomfabrikant Durex. De Grieken blijken het meest actief tussen de lakens, met een gemiddelde van 138 vrijpartijen per jaar.

- Kinderen gescheiden ouders scheiden zelf ook sneller
Kinderen van gescheiden ouders hebben zelf ook een grotere kans om te gaan scheiden. Zo blijkt dat ruim 40 procent van de mensen die tussen 1977 en 1981 getrouwd zijn en een ouderlijke echtscheiding hebben meegemaakt, na 20 jaar is gescheiden.

- Nederland singles-land
Nederland telt een van de hoogste aantallen singles in West-Europa. Dat blijkt uit berekeningen die gemaakt werden voor de nieuwe studie Portrait of the Family in Europe.


Copyright - Privacybeleid